Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Κυριακή, Ιανουαρίου 31, 2010

Hey MOYTSATSOS -> ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ... ΜΑΥΡΑ. ΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 6 ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ... ΓΟΗΤΕΙΑ.

Προτιμήστε μαλλί
Προτιμήστε τα μάλλινα υφάσματα σε μαύρο χρώμα είτε πρόκειται για κοστούμι, είτε για πουλόβερ, είτε ακόμη και για παντελόνι. 
Το μαλλί έχει την ιδιότητα να διατηρεί το χρώμα καλύτερα και δεν ξεβάφει τόσο εύκολα όσο το βαμβάκι.
Συνδυάστε το μαύρο σωστάΜπορεί όλα τα μαύρα να σας φαίνονται ίδια, αλλά δεν είναι. Υπάρχουν διαφορετικές αποχρώσεις και σκιές του μαύρου. Για παράδειγμα μπορεί ένα πουκάμισο να είναι μαύρο αλλά όταν το κοιτάς καλύτερα να βλέπεις και μια καφέ απόχρωση. Οι διαφορές είναι ελάχιστες αλλά σημαντικές.
Αναμίξτε μαύρα υφάσματαΓια να μη φαίνεστε σαν να φοράτε στολή και μάλιστα μαύρη στολή, είναι σημαντικό να αναμιγνύετε τα υφάσματα. Μπορείτε για παράδειγμα να φορέσετε ένα χοντρό μάλλινο πουλόβερ με ένα υφασμάτινο παντελόνι, ή ένα βαμβακερό πουκάμισο με τζην. Έτσι το ντύσιμό σας δεν θα φαίνεται μονότονο, παρόλο που φοράτε μόνο ένα χρώμα.
Προσοχή στο βαμβάκιΤα βαμβακερά ρούχα ξεβάφουν ευκολότερα από τα συνθετικά, γι’ αυτό είναι καλό όταν αγοράζετε πουκάμισο βαμβακερό, να περιλαμβάνει ένα ποσοστό lycra. Η lycra είναι αυτή που διατηρεί το χρώμα και εμποδίζει το ξεθώριασμα.
Πλένετε σωστά τα μαύρα ρούχαΤο στεγνό καθάρισμα είναι ο ιδανικός τρόπος να πλύνετε τα ρούχα σας. Το χρώμα διατηρείται έντονο και δεν ξεθωριάζει. Όταν όμως πλένετε τα μαύρα ρούχα σας στο σπίτι, χρησιμοποιήστε τα προϊόντα που έχουν βγει τελευταία και είναι αποκλειστικά για μαύρα ρούχα. Επίσης, πάντα όταν πλένετε μαύρα ρούχα, χρησιμοποιείτε πάντα κρύο νερό.
Πείτε αντίο στα ξεθωριασμέναΌταν τα μαύρα ρούχα σας ξεθωριάσουν, έστω κι αν πρόκειται για το αγαπημένο σας πουλόβερ ή πουκάμισο, πρέπει να σταματήσετε να τα φοράτε. Φαίνονται φθηνά και πολυχρησιμοποιημένα και πρέπει να τα αποχωριστείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου