Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Σάββατο, Ιανουαρίου 02, 2010

ΟΤΟ ΡΕΧΑΓΚΕΛ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΑ ΝΕΑ


«Στόχος μας είναι να κάνουμε για ακόμη μία φορά όλους τους Έλληνες περήφανους. Και στο παρελθόν έχουμε αποδείξει πως στα δύσκολα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε με επιτυχία», τόνισε ο Γερμανός προπονητής.

«Όλοι όσοι θα πάμε στο Μουντιάλ συμμετέχουμε πρώτη φορά σε μια τέτοια διοργάνωση. Το γεγονός αυτό αποτελεί για όλους μας ένα τεράστιο κίνητρο. Για πολλούς από τους παίκτες ίσως είναι το πρώτο και το τελευταίο Μουντιάλ στο οποίο θα συμμετάσχουν. Για άλλους ίσως είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος. Και αυτή η παράμετρος αποτελεί μεγάλο κίνητρο για όλους μας».

Τι μπορείτε να υποσχεθείτε στους Έλληνες φιλάθλους για την παρουσία της ομάδας;

«Ότι θα δούνε στα γήπεδα της Νότιας Αφρικής μια ομάδα με πάθος, αγωνιστική διάθεση και στόχο να πετύχει το καλύτερο δυνατόν. Άλλωστε και στο παρελθόν έχουμε αποδείξει πως στα δύσκολα μπορούμε να αντεπεξέλθουμε με επιτυχία».

Τι μπορεί να καταφέρει αυτή η ομάδα στην τελική φάση του Μουντιάλ;

«Γνωρίζετε καλά πως είμαι από τους ανθρώπους που αποφεύγω να κάνω τέτοιου είδους δηλώσεις. Για τον λόγο αυτό και δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Απλώς να επαναλάβω πως στόχος μας είναι να κάνουμε για ακόμη μία φορά όλους τους Έλληνες περήφανους».

Κάτι που το χρειαζόμαστε άλλωστε, αφού το 2010 θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας... 

«Το γνωρίζω. Γι΄ αυτό και με την έλευση του καινούργιου χρόνου θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες υγεία, ευτυχία και να ξεπεράσει η χώρα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Μελετάτε ήδη τις αντιπάλους της Εθνικής. Ποιον θα κρίνατε... ύπουλο αντίπαλο και ποιον εύκολο;

«Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι σε μια τέτοια διοργάνωση. Για παράδειγμα, η Κορέα. Κανείς δεν την υπολογίζει. Όμως, κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος είναι. Είναι πολύ σημαντικό να προετοιμαστούμε σωστά. Να δούμε τις πραγματικές δυνατότητες του κάθε αντιπάλου και να καταστρώσουμε τα σωστά πλάνα για να τον αντιμετωπίσουμε. Βεβαίως η Αργεντινή είναι το απόλυτο φαβορί στον όμιλό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου