Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2009

MOUTSATSOS: ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ .... ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. ΔΥΟ (2) ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.





Οικονομία
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!
Αυτό το "πιστεύουν" οι ίδιοι οι πολίτες της Ελλάδας, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Public Issue για την Καθημερινή και τον Σκάι.

Υποστηρίζουν ότι κανένα από τα δύο κόμματα εξουσίας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την κρίση.
Πιστεύουν ότι η κρίση είναι μεγαλύτερη για την Ελλάδα παρά για τις ΗΠΑ και την Ε.Ε.

Σε ερώτηση πως αξιολογούν την κρίση που αντιμετωπίζει η οικονομία η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών, δηλαδή το 84%, απάντησε ότι πρόεκειται για πολύ μεγάλη κρίση.


Σχεδόν ένας στους πέντε Έλληνες εκτιμά ότι θα διαρκέσει για αρκετά χρόνια η κρίση.
Συγκεκριμένα, το 26% των ερωτηθέντων υποστήριξε ότι η κρίση θα κρατήσει για περισσότερα από δύο χρόνια ενώ το 22% για περισσότερα από 5 χρόνια.

Αναφορικά με το ποια κυβέρνηση είναι καλύτερη προκειμένου να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση, το 38% απαντά το ΠαΣοΚ, αν και 4 στους 10 υποστηρίζουν ότι κανένα από τα δύο κόμματα εξουσίας δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί επαρκώς την κρίση.


ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ. ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ "ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ USA", ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗ ΕΕ.

Οι πολίτες φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να χάνουν την εμπιστοσύνη τους στην Ε.Ε. και το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα.
Το ποσοστό των Ελλήνων που πιστεύει ότι το ευρώ μάλλον προστατεύει την ελληνική οικονομία μειώθηκε κατά 6 μονάδες σε σχέση με τον περασμένο μήνα. 
Έτσι το 54% απάντησε ότι μάλλον προστατεύει το ευρώ αλλά το 23% απάντησε αρνητικά.


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΑΣΤΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΕΕ, ΟΙ USA ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛ-ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου