Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 24, 2009

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2010: Με τις 160 ψήφους της συμπολίτευσης, έναντι 139, υπερψηφίστηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στη βουλή ο νέος προϋπολογισμός.

Γιώργος Παπανδρέου: "προϋπολογισμός έκτακτης ανάγκης, που υπαγορεύθηκε από την οικτρή κατάσταση στην οποίαν παρέδωσε την ελληνική οικονομία η προηγούμενη κυβέρνηση".

Αντώνης Σαμαράς: επιτέθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας πως "εάν εφαρμοστεί το μοντέλο που προτείνει ο υπουργός Οικονομικών, θα προκληθεί ασφυξία στην αγορά και δεν θα είμαστε απέναντι στην κυβέρνηση σε ό,τι συμφωνούμε. Όμως στηρίζουμε ό,τι σωστό προωθείται. Θα βάλουμε πλάτη να περάσουν τα απαραίτητα μέτρα. Δεν θα προστατέψουμε "ταμπού" που πρέπει να παραμεριστούν για να πάει ο τόπος μπροστά".

Αλέκα Παπαρήγα: "αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική από μια κυβέρνηση που τρομοκρατεί και εκβιάζει τους εργαζομένους προκειμένου να στηρίξει τις μεγάλες επιχειρήσεις".

Γιώργος Καρατζαφέρης: "Το έλλειμμα θα τιθασευτεί μέσα σε χρονικό ορίζοντα δέκα και όχι τεσσάρων ετών.

Αλέξης Τσίπρας: "δημιουργία ενός δημόσιου πυλώνα στο τραπεζικό σύστημα προκειμένου να καταστεί δυνατή η ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου