Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18, 2009

Χωρίς Μαϊστόροβιτς, Καράμπελα και Μάκο και με συνολικά 14 παίκτες να έχουν ίωση! - Αύριο πριν αναχωρήσει η ομάδα θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας και αυτών που είναι στην 21μελη αποστολή!

Η ίωση χτύπησε την πόρτα της ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα και μπήκε μέσα για τα καλά... Συνολικά μετά το τέλος της σημερινής προπόνηση διαπιστώθηκε από το ιατρικό τιμ ότι 14 ποδοσφαιριστές έχουν συμπτώματα ίωσης και μάλιστα αποκλείστηκαν οι Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, Νίκος Καράμπελας, Γρηγόρης Μάκος και Νίκολας Μπιάνκι Αρτσε από την αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή. Παράλληλα, εκτός έμειναν και οι Κριστσιάν Νέμεθ, Νάτσο Σκόκο και Χουανφράν που συνεχίζουν πρόγραμμα αποθεραπείας. Επίσης, εκτός αποστολής για άλλους λόγους έμειναν και οι Αλεξόπουλος (είναι στο Βέλγιο), Κουτρομάνος, Λούκατς και Τζιμπούρ.
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 21 παίκτες για την αποστολή και αναγκαστικά πήρε μαζί του και τους Παναγιώτη Λαγό (δεν μπορούσε να παίξει με την δεύτερη ομάδα λόγω τιμωρίας), τον Κώστα Μανωλά και τον Σεϊντού Γιαχάγια, ενώ για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή είναι και ο Αντώνης Ρίκκα! Αναλυτικά, στην αποστολή του αγώνα της Τρίπολης βρίσκονται οι: Σάχα, Αραμπατζής, Λαγός, Ρίκκα, Αλβες, Γεωργέας, Αραούχο, Μανωλάς, Γιάχιτς, Καφές, Ενσαλίβα, Μαντούκα, Χέρσι, Ταχτσίδης, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Γκέντσογλου, Παυλής, Ιορντάκε, Λεονάρντο και Μπλάνκο. Αύριο πριν αναχωρήσει η αποστολή της ΑΕΚ για την Τρίπολη θα διαπιστωθεί η κατάσταση και των 21 παικτών της αποστολής, με τον φόβο να υπάρχουν νέες... απώλειες.
ΠΗΓΗ: aek365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου