Ντοκιμαντέρ "Money as Debt": αναλύεται η οικονομική σκλαβιά την οποία βιώνουμε!

George Carlin American Dream

Κυριακή, Νοεμβρίου 29, 2009

ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΤΟΤΕ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ

"Βόμβα" Ψωμιάδη στις εκλογές και αιχμές για τραμπούκους

"Καταστρατηγούνται τα συμφωνηθέντα, δεν υπάρχει εγγύηση για τη διαφάνεια"

«Βόμβα»  στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία βάζει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος με επιστολή του στον Δημήτρη Σιούφα αναφέρει ότι με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο on line σύστημα καταστρατηγούνται τα συμφωνηθέντα και δεν υπάρχει καμία εγγύηση για  τη διαφάνεια και την αξιοπιστία της κορυφαίας εσωκομματικής διαδικασίας.
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΣΙΟΥΦΑ
"Με την παρούσα σας δηλώνω ότι σε καμία περίπτωση δεν αποδέχτηκα ούτε αποδέχομαι τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας με χειρόγραφες καταστάσεις, λόγω της πτώσης του on line συστήματος.
Θεωρώ ότι μια τέτοια διαδικασία καταστρατηγεί τα συμφωνηθέντα και δεν εγγυάται την διαφάνεια και την αξιοπιστία της κορυφαίας εσωκομματικής διαδικασίας"
Νωρίτερα, και ενώ το ηλεκτρονικό σύστημα, βάσει του οποίου διεξάγεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, είχε πέσει πανελλαδικώς, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατήγγειλε τραμπουκισμούς και «μπραβιλίκια», προϊδεάζοντας για ρήξη στο κόμμα της Ν.Δ.
«Καταγγέλλω τραμπουκισμούς, υπάρχουν εγκάθετοι που λένε μην ψηφίσετε Ψωμιάδη, υπάρχουν μπράβοι που εγκλωβίζουν», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Θέλω να διεξαχθούν οι εκλογές με διαφάνεια», τόνισε ο νομάρχης Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε: «Αύριο θα μιλήσω και αλοίμονό τους». «Προσπάθησα εδώ και 1,5 μήνα να μείνω μακριά από αιχμές και από την εμπόλεμη ζώνη, μίλησα για ενότητα», είπε μεταξύ άλλων . Συμπλήρωσε ακόμα ότι ήταν «ο μοναδικός που μίλησε στην ψυχή του ξεχασμένου νεοδημοκράτη».
Ερωτηθείς για τις καταγγελίες Ψωμιάδη, ο Γιώργος Κουμουτσάκος αρκέστηκε στο να απαντήσει: "Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου